Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Unexpect Secret

Perustiedot

Hevosen virallinen nimi Unexpect Secret Kasvattaja VRL-11720 Piste
Kutsumanimi Enni Omistaja VRL-11720 Piste
Rekisterinumero VH12-011-0111 Painotus Esteratsastus
Syntynyt-kuollut 12.10.2009-01.01.2013 Koulutustaso ko. GP, re. 160cm, me.100cm
Rotu, sukupuoli Hannoverinhevonen, tamma Säkäkorkeus 165cm
Väri Kimo Saavutukset ei saavutuksia

Jälkeläiset

Syntynyt Virallinen nimi Isän nimi Omistaja
07.11.2011 Dance Again WH Night Slash VRL-11911
07.11.2011 le Rêve Phoenix Jacky Joe VRL-11720

Luonne

Oikein ihana ja hyvä luontoinen tamma. Saapui Rêve de Hausseaan 2011 vuonna hyvässä kunnossa ja tuli samantien toimeen pomottelevien muiden tammojen kanssa. Enni piti käyttää eläinlääkärillä pienimuotoisen karvanlähdön vuoksi ja pahan haavan takia joka oli lautasella, se osoittautui toisen hevosen puremaksi. Ilmeisesti Enni oli joutunut laitumella "kiusatuksi" ja saanut siitä hieman jälkiä ja tämän vuoksi alkanut stressaamaan ja tästä johtui pieni karvanlähtö. Pian kuitenkin tammalla oli taas kaikki hyvin ja kohta olimmekin jo kisakentillä.
Paljoa Ennillä ei kilpailtu sen hieman tuntemattoman menneisyyden takia. Kuitenkin tamma sai pari varsaa ja olikin rakastava emä näille. Vuonna 2013 alkupuolella tamma nukahti ikiuneen kaikessa rauhassa karsinassaan.

Unexpect Secret syntyi Freeburg, Illinoisissa turvallisesti laitumella. Se oli jo nuorena todella hyvin käyttäytyvä hannoverneiti, joka oli myös nöyrä. Myöskään kunnioitusta ihmisiä kohtaan ei puuttunut. Se sopi tarha toveriksi kaikille, paitsi ruunille ja oriille, näitä kohtaan Unexpect Secret (eli Enni) oli todella varautuva, paitsi niinä joinain aikoina.
Enni oli hieman arkakin, se säpsähteli paljon vaikka kyseessä saattoikin olla ihan tuttu juttu. Siksi oli myös tärkeää välttää nopeat liikkeet. Pelästyessään tamma ei saanut suurta kohtausta vaan suurimmaksi osaksi pahin reaktio oli loikka sivulle.
  Hoitopaikalla Enni seisoi hienosti, se ei liikkunut juuri koskaan ja nautti vain harjauksesta. Saattoi pitkän hoidon ja pesulla alkaa liikuskelemaan sivulle, mutta ei mahdottomasti, helposti korjattavissa napakalla käskyllä. Kavioiden käsittely ja loimituskin oli sille tuttua juttua.

Ratsastaessa Enni puhkui intoa. Se innostui varsinkin esteillä ja oli tärkeää koota se aina ensin ja varsinkin herätelläkseen sen. Joskus saattoi kuitenkin olla jopa hankala käsiteltävä. Kovasuinen neiti, joka kuitenkin kuunteli hyvin pohje- ja painoapuja ja niitä harjoitettiinkin paljon.
  Ihan mahdoton ratsu Enni ei sentään ollut, se oli monta kertaa talutettavana tuttujen lapsilla, mutta suurimmaksi osaksi selkään päästettiin vain hyvät ratsastajat, joilla oli päämääriä.
  Maastossa Enni heitteli aina ravatessaan takajalkojaan ravurin lailla eteen, varsinkin ylämäissä se innostui kiihdyttämään reippaasti. Erittäin ketterä ja maastovarma, joka kuitenkin pelkäsi villieläimiä ja saattoi herkästi muuttaa menosuunnan takaisin tallille, siksi piti olla valppaana selässä. Esteiden ylitys maastossa ei kuitenkaan ollut ongelma ja se ylittikin ne lähes aina kieltäytymättä.
  Trailerissa saattoi olla hieman varautunut ja traikkuun menossa piti kannustaa hieman. Ulos peruuttaessa saattoi tulla vauhdilla ellei taluttaja ollut varautunut siihen ja tästä tulikin aika iso ongelma kerran, joka kuitenkin ratkottiin.
Uusissa paikoissa varautunut, mutta selvisi kaikkialta ongelmitta eikä pieni hermoilu vaikuttanut tuloksiin.

Sukutaulu

i. Hummingbird
km.166cm

Heart Stealer
km, 166cm
Hamlet
Geisha
Be My Guest
km, 165cm
Zorro
Blackberry

e. U For Me
km, 163cm

Rise to Glory
rt, 165cm
Raphael
Kit Kat
Urban Cowgirl
km, 163cm
Oni
Unnstoppable

Sukuselvitys

I.Hummingbird todellinen herrasmies, paitsi kilparadoilla. Todella kilpailuhenkinen ja haastava ratsu. Hoidettaessa taas sopii jopa aloittelevalle kotioloissa. Muualla on todella levoton ja joskus jopa hieman hermostunut. Säkäkorkeudeltaan tämä kimo hannover on 166cm. Kilpaili 4-vuotiaasta esteradoilla 160cm ja 150cm luokissa. Kilpailu-ura päättyi 14-vuotiaana ja ori myytiin siitoskäyttöön Freeburg, Illinoisiin. Kuoli samassa paikassa vanhuuteen kunnioitettavassa iässä.

II.Heart Stealer Syntyi Jacksonville, Arkansassa. Väriltään tämä poju oli kimo ja säkäkorkeutta löytyi 166cm. Kilpaili muutaman vuoden 150cm luokissa, kunnes pääsi aikaisin siitosoriksi. Myytiin tämän jälkeen usein, kunnes löysi pysyvän loppuelämän kodin Lagrange, Georgiasta.
III.Hamlet Elämänsä Jacksonville, Arkansassa asunut musta ori. Puhdas hannoverinhevonen, jolla säkäkorkeutta 166cm. Orilla siitettiin jo 4-vuotiaana muutama tamma, jonka jälkeen vasta aloitettiin kisaaminen 150cm luokissa. Jouduttiin lopettamaan jalan murtumiseen kotikentällä.
IIE.Geisha syntyi Caldwell, Idahossa. Sille kertyi säkäkorkeutta elämän aikana 165cm ja väriltään tamma oli kimo. Todella hankala luontoinen tamma, jonka alkuperästä ei ole tarkkoja tietoja. Astuttiin kerran ja kilpailtiin 150cm luokissa menestyksekkäästi 8-vuotta, jonka jälkeen astutettiin kolme kertaa ja myytiin. Kuoli ähkyyn.
IE.Be My Guest Väriltään kimo, 165cm korkea puhdasverinen hannovertamma. Muutti monta kertaa varsasta lähtien, mutta koulutus oli kunnossa. Oli todella sopeutuvainen uusiin tilanteisiin koko elämänsä ajan ja nöyrä toisia hevosia kohtaan. Pääsi hienoon kotiin Illinoisiin 10-vuotiaana, jossa eli loppuelämänsä ja sai 2 varsaa. Varsat myytiin.
IEI.Zorro Todella hankala käytöksinen oripoika. Toimi pitkän aikaa yhden ratsastajan ratsuna, kunnes tämä ei enää kerennyt liikuttamaan oria, ja Zorro joutui kävelytyskoneen orjaksi ja "tallin nurkkaan lojumaan". Säkäkorkeutta orilla oli 168cm ja väriltään se oli musta. Kilpaili lyhyen kisauransa aikana 160cm luokissa. Rupesi siitosoriksi, kunnes lopetettiin 17-vuoden iässä.
IEE.Blackberry Syntyi hyvässä kodissa. Ei kasvattajalla, mutta pienessä perheessä jossa oli Blackberryn lisäksi 3 muuta hevosta. Kuitenkaan omistajilla ei ollut kokemusta varsoista ja siksi tamma myytiin. Blackberry kiersi n.10talli läpi, kunnes myytiin Mount Vernon, Missouriin, jossa pääsi hieman pysyvämpään kotiin. Tammalla kilpailtiin kouluratsastuksessa, kunnes se oli saavuttanut 25 ykkössijaa kilpailuista. Pian tamma pääsi siitostammaksi ja sillä teetettiin muutama varsa. Eli vanhaksi ja kuoli luonnollisesti.

E.U for Me Syntyi Freeburg, Illinoisiin, jossa asui aikalailla koko elämänsä. Toimi pitkän ajan esteratsuna, ja muutamassa koulukisassakin kävi noutamassa voitot. Päästyään hyvään ikään, tamma astutettiin ja se sai elämänsä aikana kuuleman mukaan 5 varsaa. Täysin puhdasrotuinen hannoverinhevonen. Kuoli luonnollisesti Freeburg, Illinoisissa.

EI.Rise the Glory Todella onnellinen ori jo pienestä pitäen. Syntyi Springfield, Missourissa, vanhempiensa kotitallille. Sai hyvän koulutuksen 2-vuotiaaksi asti, jolloin myytiin Centerview, Missouriin, kasvattajalle, joka kasvatti hannoverinhevosten lisäksi myös arabialaisia, oldenburgeja ja lämminverisiä. Sai tallilta kisaajan, joka koulutti ja kisasi orilla kunnes Rise the Glory pääsi siihen ikään että se toimi siitosorina.
EII.Raphael ja EIE.Kit Kat olivat molemmat Springfield, Missourista tunnetulta kasvattajalta. Molemmat olivat puhtaita hannoverinhevosia, ilman juuri mitään vikoja. Käytökseltään Kit Kat oli lempeä ja emämäinen. Raphael tulinen ja kilpailuhenkinen. Molemmilla kilpailtiin pitkän aikaa. Raphaelilla huimat 13-vuotta ja Kit Katilla 11-vuotta. Tämän jälkeen molemmat olivat siitoskäytössä. Kit Kat tietenkin pidemmän aikaa ja sitten Raphael. Kit Kat oli kerennyt saada yhden varsan ennen kuin se ja Raphael astutettiin ja syntyi Rise the Glory. Molemmat saivat elää samalla tallilla koko elämänsä vanhuuteen asti.
EE.Urban Cowgirl Centerview, Missourissa syntynyt ja samalla kasvattajalla koko elämänsä asunut tamma. Kilpaili 3-vuotiaasta asti ja menestyksekkäästi. Säkäkorkeudeltaan tamma oli 163cm ja väriltään kimo. Urban Cowgirl pääsi 17-vuotiaana vasta lopettamaan kisauransa, jolloin sillä teetettiin loppuelämä oli siitostammana toimimista.
EEI.Oni Koko elämänsä Centerview, Missourissa kasvattajalla asunut ori. Todella hankala käytöksinen ja selkäänouseminenkin oli saavutus ratsastajalta. Mutta kun oli päättäväinen ratsastaja, joka ei turhia pelännyt, saattoi päästä selkään ja huomata että tämä ori oli helpompi hallita sieltä päin. Säkäkorkeutta oli huimat 170cm ja väriltään Oni oli musta. Hyppäsi ratana kevyesti ja kieltäytymättä 160cm. Lopetettiin 17-vuotiaana.
EEE.Unnstoppable Meksikosta kotoisin oleva 159cm korkea tamma. Väriltään kimo ja hyppäsi ratana 150cm 11-vuotta. Muutti Centerview, Missouriin kasvattajalle, jossa synnytti vuosien varrella 2 varsaa. Myytiin 17-vuotiaana tiineenä Freeburg, Illinoisin lähistölle. Synnytti tuolla varsan ja sai elää tuolla elämänsä loppuun asti.

Kilpailukalenteri

Päivämäärä Järjestäjä (kutsu) Jaos Luokka Sijoitus
26.04.12 Roseinheim ERJ 150cm 01/30
22.05.12 Solo ERJ 160cm 03/30
28.05.12 Bairdon KRJ Intermediate I 02/51
31.05.12 Duren KRJ-CUP Grand Prix 06/103
05.06.12 Kisakeskus Bailador ERJ 165cm 06/50
10.06.12 Roseinheim ERJ 160cm 02/40

Copyrights

Koodaus © VRL-11720 Piste
Tämä on virtuaalihevonen | This is sim game horse

 

©2019 ~ Muistoissamme - suntuubi.com