Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Virtuaalihevonen / A SIM game horse

Time for All

Perustiedot

Hevosen nimi Time for All Kasvattaja Mark Thompson
Syntynyt-kuollut 11.02.03-01.09.12 Sukupuoli Tamma
Rekisterinumero VH12-012-0030 Painotus Kouluratsastus
Rotu Hollanninpuoliverinen Säkäkorkeus 163cm
Väri/merkit Ruunikko Saavutukset -

Sukutaulu

i. Eight o'clockevm
KWPN 164cm rn
Harley Top Score
Tessa
Loving You Alcatraz
Abracadabra
e. Just a Dreamevm
KWPN 163cm rn
Born to Win Bugefaulus
Bretty girl
Valentine Blackjack
Vanilla Rose

Sukuselvitys

I.Eight o'clock 164cm korkuinen, ruunikko oripoika, joka kilpaili menestyksekkäästi 150cm radoilla. Ori oli todella temperamenttinen ja Texasista kotoisin. Radoilla oli todella tulinen ja hieman vaikea käsiteltävä eikä ihan kuka vain uskaltanut nousta tämän herran selkään.

II.Harley Texasissa syntynyt musta herrasmies, säkäkorkeudeltaan 166cm. Vaikka isänsä olikin todellinen vaikeuden huippu, tuli tästä jälkeläisestä todella hyvin käyttäytyvä Kouluratsu. Kisaaminen kuitenkin lopetettiin jo 8-vuotiaana, kun orin vasen etupolvi vahingoittui eikä sitä saanut enää rasittaa. Toimi kuitenkin hienosti kotikäytössä ja muiden seurahevosena mukana kisoissa.
III.Top Score Oklahomassa syntynyt vahinko varsa. Vaihtoi kotiaan usein ja oli todella sopeunut muutoksiin. Kuitenkin kahden vuoden iässä alkoi ilmenemään ongelmia, joita Top Scoren tällöinen omistajan ei osannut käsitellä, joten nämä vain pahenivat. Pian ori puri, potki ja lähestyminen oli mahdotonta. Kun kerran päästiin selkään, se kuunteli loistokkaasti, mutta vain harvoja. Ongelmat olivat myöhemmin todella pahat ja ori oli taas muuttanut paikasta toiseen löytämättä oikeaa ihmistä itselleen. Se karkasi 3 vuotiaana laitumeltaan Texasissa tallilla, kenenkään huomaamatta ja monia kuukausia myöhemmin syntyi Harley. 5-vuotiaana Top Score lopetettiin ratsastusonnettomuuden vuoksi, eikä ori olisi voinut parantua.
IIE.Tessa Todella ihana luontoinen neitokainen. Kisattiin 150cm esteillä ja säkää löytyi tältä neitokaiselta 164cm. Se syntyi Dallasissa, josta se myytiin Texasiin. Texasissa kisasi hienosti kouluratsastuksessa, mutta tulevaisuudessa se tulisi toimimaan siitostammana. Tamman ollessa 4, sen astui Top Score, eikä varsaa oltu suunniteltu. Tessa synnytti monia muitakin varsoja pitkällä eliniällään, kunnes kuoli vanhuuteen omassa karsinassaan.
IE.Loving You 161cm korkea ja ruunikko tamma. Reipas estetykki, jolla kisattiin koko elämänsä ajan esteillä eikä muussa. Vaihtoi kotiaan kolme kertaa, kunnes 8-vuotiaana pääsi unelma omistajalleen, jonka luona kuoli vanhuuteen 36-elinvuoden jälkeen.
IEI.Alcatraz 165cm korkuinen, ruunikko esteratsu. Eli loistokkaan elämän varsasta asti samassa kodissa, kunnes talli paloi Phoenixissa, Arizonassa ja tallin 31 hevosesta vain 5 selvisi. Kerkesi kuitenkin saada yhden varsan Loving Youn.
IEE.Abracadabra Vain 158cm korkuinen reipas tamma, väriltään ruunikko, jolla tipan muotoinen tähti. Syntyi ja eli laadukkaalla kasvattajalla Tusconissa, Phoenixissa. Kisasi hyvin kouluratsastuksessa ja 4-vuoden kisaamisen jälkeen ja yhden välivuoden, tammasta tuli siitostamma. Sai monta varsaa elämänsä aikana, joista moni kisasi todella menestyksekkäästi esteillä ja koulussa

E.Just a Dream Ruunikko, 163cm korkea unelmahevonen. Todella kuuliainen ja miellyttämisen haluinen. Pärjäsi todella hyvin lajissa kuin lajissa ja näyttelyissäkin ansaitsi monen monta titteliä. Tamma syntyi Prestonissa, Missourissa, josta sitten siirtyi erään 18-vuotiaan tytön ensihevoseksi Cape Fair, Missouriin, Just a Dreamin ollessa 7-vuotias. Tytöllä oli paljon kokemusta hevosista ja tuloksia sateli aina vain monista kilpailuista. Pian tammalle haaveiltiin varsaa ja pian löytyikin sopiva ori. Tamma kuoli vanhuuteen Cape Fairin kotitallissaan.
EI.Born to Win Todella kilpailunhaluinen kimo ori, säkäkorkeudeltaan 167cm. Kilpaili esteratsastuksessa vain ja ainoastaan, jonka jälkeen 12-vuotiaana sille teetettiin varsa. Pari vuotta myöhemmin ori sairastui ähkyyn, joka vei hevoselta hengen.
EII.Bugefaulus 160cm korkea, ruunikko, estetykki. Todella ruualle perso ja mahdoton pitää tarhassa. Hyppäsi minkä vain yli ja meni juuri niinkuin omistaja halusi. Pärjäsi loistavasti esteradoilla. Astui elämänsä aikana monta tammaa. Syntyi & kuoli Alabamassa.
EIE.Pretty Girl Alabamassa syntynyt huonosti kasvatettu tamma, jonka esteratsastuksesta ei tullut yhtään mitään. Pian käännyttiin kouluratsastukseen, mutta koska omistajalla ei ollut siihen intoa, Pretty Girl myytiin. Uudessa kodissaan kisasi vain muutamassa kisassa, jonka jälkeen sai yhden varsan ja tamma katosi. Asiaa tutkittiin paljon, mutta tammasta ei löydetty jälkeäkään.
EE.Valentine 160cm korkea, ruunikko neitokainen, joka syntyi ja kuoli vanhuuteen Prestonissa, Missourissa. Eli elämänsä samalla kasvattajalla, jolta sai koulutuksensa ja joka kisasi tammalla koulukilpailuissa. Tamma sai elämänsä aikana kaksi varsaa.
EEI.Blackjack Montevallo, Alabamassa syntynyt ja asunut hollanninpuoliverinen. Säkäkorkeudeltaan 166cm ja väriltään ruunikko. Kisasi hyvällä menestyksellä esteratsastuksessa, 160cm tasolla. Todella vauhdikas ratsastettava, eikä ihan kenen vain ratsu. Kuoli luonnollisesti hevosten vanhainkodissa, joka myös sijaitsi Alabamassa.
EEE.Vanilla Rose Syntyi Chelsea, Alabamassa, josta myytiin Preston, Missouriiin 7-vuotiaana. Väriltään tamma oli kimo ja säkäkorkeudeltaan vain 157cm. Tammalla kilpailtiin vain 130-140cm korkeilla esteillä, mutta menestyksekkäästi jopa 12-vuotta, jonka jälkeen siirtyi siitoskäyttöön hetkeksi ja sitten ensihevoseksi 17-vuotiaalle pojalle Amboy, Illinoisiin.

Luonnekuvaus

Time for All eli tutummin Anni, on todella temperamenttinen kuin isänsä Eight o'clock ja hyväkäytöksinen kuin emänsä Just a Dream. Anni syntyi emänsä viimeiseen kotitalliin Cape Fair, Missouriin, josta se myytiin pitovaikeuksien takia ja silloin minä näin tämän pikkuisen tamma neidin ensimmäistä kertaa. Tamma oli todella valloittava ja utelias, vaikkakin osasi näyttää muille hevosille ettei hänen yli kävellä, kuitenkin nöyrtyi hieman suuremmille hevosille helposti ja osasi arvostaa näitä. Se oli aluksi hieman hankala saada kiinni eikä emän jättäminen meinannut tulla kuuloonkaan. Kuitenkin hetken jälkeen se seisoi jo hienosti hoitopaikalla ja söi herkkuja. Tammalle tehtiin perinteinen eläinlääkärin tarkastus ja kaikki oli hyvin. Kuukautta myöhemmin sain hakea tuon pikkuisen kotiin.

Tamma on todella kaunis ja hyväkäytöksinen ihmisiä kohtaan. Este- ja koulukentillä kuitenkin hieman kilpailunhaluinen, mutta kuitenkin hallittavissa. Pehmeä käsinen ratsastaja sopii sille parhaiten ja on hyvä myös osata käyttää pohjeapuja. Esteillä saattaa hieman vaikuttaa kovasuiselta, mutta oikealla ratsastajalla, joka sitä osaa käsitellä ja kokoaa sen heti alkuunsa, se kuuntelee hyvin.

Hoitopaikalla tamma seisoo hienosti ja on aina seissytkin. Kärsivällisyyttäkin riittää, jos hoitaminen ei sujukkaan aina niin sukkelaan. Ei kuitenkaan ihan äärettömiin jaksa olla ja saattaa alkaa liikuskelemaan tylsistyessään. Karsinassa ja pihalla hoito kuitenkin sujuu myös ja se on usein mieluisampaa Annille jos on jotain purtavaa hoidon aikana.
Kaikenlainen käsittely on tammalle tuttua, mutta joskus eläinlääkärin kanssa saattaa tulla erimielisyyksiä siitä että saako pistää vai ei.
Varustaessa kaikki sujuu hyvin ja jalkoihin koskeminen ei missään yhteydessä ole ongelma, mutta vyötä kiristäessä saattaa pullistella. Sksi kannattaa aina varmistaa että vyö on sopivalla kireydellä ja kiristää se vielä selästäpäin.

Kilpailupaikalla menee hienosti ja vähät välittää toisista hevosista tai juuri muustakaan. Käyttäytyy todella mallioppilaan lailla ja tammaa kehtaa viedä kaikkialle. Radalla kuuntelee hyvin omistajaa.

Trailerissa ei juuri viihdy ja saattaa hieman liikuskella, kyytiin mennessä ei kuitenkaan koskaan ole ollut ongelmia.

Kilpailukalenteri

PVM Järjestäjä (kutsu) Laji (jaos) Luokka Sijoitus
09.04.12 Kukkapolku Villit Vaativa A 01/16
23.04.12 ASHCROFT WARMBLOODS KRJ Intermediate II 04/21
30.04.12 Oriasema Mustakukka ERJ 120-130cm 01/19
30.06.12 Dark Side Trakehners ERJ-CUP 150cm 08/193
12.07.12 Kisakeskus Bailador ERJ 150cm 07/70
29.08.12 Bairdon KRJ-CUP Grand Prix 18/249

Jälkeläiset

Synt. Varsan nimi Isä Omistaja
11.03.12 Quick Peace Ft.Pitbull VRL-11720
27.03.12 Aurora Oberon CLR VRL-11720
27.05.12 Anni's Dream of Future King of World VRL-11720
13.07.06 Little Amor Oberon CLR VRL-11911
12.06.12 Letter Circus Mochacino VRL-11720
19.08.12 Be my Valentine BonBon von Vival D VRL-11720

Copyright

Tekstit © Rêve de Haussea

©2019 ~ Muistoissamme - suntuubi.com