Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

le Reve Great Tribute

ERJ-II
(9 + 42 + 22 + 10,5 + 15 = 98,5 p.)
YLA2
24 (16+8) - 22,5 (16,5+6) - 17 - 17 - 7 = 87,5p
Virallinen nimi le Rêve Great Triute Kasvattaja VRL-11720 Piste
Kutsumanimi Gus Omistaja VRL-11720 Piste
Rekisterinumero VH13-012-0158 Painotus Esteratsastus
Syntynyt - kuollut 15.08.2013 http://reve.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/Maiden%20liput/us.gif - 07.03.2015 http://reve.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/Maiden%20liput/nl.gif Koulutustaso ko. heA, re.160cm, me.100cm
Rotu Hollanninpuoliverinen Säkäkorkeus 166cm
Sukupuoli Ori Väri Ruunikko

Luonnekuvaus

le Rêve Great Tribute, tutummin Gus, on todella sympaattinen ori, joka ei turhia pelkää pikkujuttuja. Kohtaa kaiken aina korvat hörössä, mutta epäröimättä. Sen kanssa on todella helppo tulla toimeen, vaikka laitumella se yleensä käyttäytyykin varsamaisesti leikkien muiden kanssa joskus rajusti ja joskus vähemmän rajusti. Ihmisiä kuitenkin kunnioittaa eikä sen mielessä kävisikään käyttäytyä dominoivasti ihmisiä kohtaan. Nuorena ori oli hieman leikkisä myös ihmisiä kohtaan ja takaa-ajaminen oli tuolloin orin yksi paha tapa, mutta käytös parantui kuitenkin koulutuksen alettua ja iän lisäännyttyä.

Hoidettaessa Gus seisoo hienosti paikoillaan. Kaikenlaiset hoitotoimenpiteet ovat sille tuttuja. Kengitys ja eläinlääkäri ovat orille yksi toimenpide muiden joukossa, eivätkä ne tuota ongelmia. Varsana sen pitikin kääntää päätään jatkuvasti katsomaan mitä tehdään, mutta nykyään tuollainen uteliaisuus on karissut paljolti pois. Kovat äänet eivät pelota ja oli vaikka kuinka touhua niin ori pysyy rauhassa. Varustaessakin seisoo hyvin paikoillaan, mutta vyötä kiristäessä alkaa helposti käydä levottomaksi ja usein on hyvä hoitaa nopeasti se vaihe. Ei pullistele, mutta alkaa liikuskella.

Ratsastaessa Gus on energinen ja avuille kuuliainen. Sen liikkeet ovat suorat ja tahdikkaat, ja ratsastajan on helppo istua niissä. Käynti on joustava, ja ravi ja laukka lennokkaita. Todella mukava ratsastaa ja on luotettu pieneen käyttöön aloittelevallekin. Kuitenkin on pidettävä ohjat hyvin tuntumalla, ja esimerkiksi selkään noustessa on orilla tapana lähteä liikkeelle ennen aikojaan.
Esteratsastuksessa ei ole kuitenkaan niin aloittelijoiden ratsu, vaan tuolloin orin tulisuus ja temperamenttisuus tulevat hyvin ilmoille. Jo kun Gus saapuu maneesiin/kentälle, jossa on esteitä, ottaa se heti paljon matkaa tavoittavammat askeleet ja höristää korviaan. Tämän vuoksi on orilla hyvä olla kokenut ratsastaja, ja kokoaminen ennen suoritusta on välttämätön. Vauhtia kuitenkin riittää esteille joka tilanteessa. Se hyppää todella innokkaasti ja välillä unohtaa vauhdin huumassa ratsastajan avut.
Maastoesteillä ei käyttäytyminen ole aivan näin vauhdikasta, vaan ori pysyy hienosti hallinnassa ja kuuntelee apuja. Muutenkin ori on todella varmajalkainen maastoratsu, jonka kanssa on helppo luoda mukavia ja rentoja maastolenkkejä Rêven tiluksilla.
Gus on helppo koota ja se taitaa hienosti koululiikkeitäkin, vaikka suvunpuolelta perityt estetaidot saavat sen ennemmin panostamaan esteratsastukseen ja hyppykapasiteettia + rohkeutta orilta löytyy roimasti.

Traileriin Gus menee rohkeasti, oli mukana kaveri tai ei. Pitkillä matkoilla pysyy kärsivällisesti, mutta 2 tunnin matkaamisen jälkeen alkaa jo matkan tekoon, ellei joukossa ole mukana ole esimerkiksi heiniä mutusteltavana.
Uusissa paikoissa osaa pysyä rauhallisena ja kisaradoilla panostaa samalla lailla kuin kotonakin. Joskus on Gusin pakko järjestää pientä kohtausta ja alkaa hyppelehtimään jo alkutreeneissä niin että ratsastajia on alkanut epäilyttämään, kuitenkin kun pitää orin heti aluksi jo hallinnassa, eikä anna sille mahdollisuutta lähteä viemään, niin kaiken pitäisi sujua sutjakkaasti.

Sukutaulu

i. Eucarya Woodrow ERJ II, ERL II, YLA 3
VH-05-012-3681
KWPN, 166 cm, trt
ii. OK's Quality Worth YLA3
VH-02-012-7584
KWPN
iii. Brassing Owing ERJ I, YLA2
iie. VIR MVA Ch Inkiväärin Kirpeä ERJ I, YLA2
ie. VIR MVA Ch Balboana G
VH-02-012-7193
KWPN, 165 cm, rt
iei. Ignacio II YLA3
iee. Schijn
e. After Rain
VH-12-012-0073
KWPN, 166 cm, rn, US
ei. Venture
VH-12-012-0066
KWPN, 170 cm, prn, FI
eii. Vertical Limited evm
eie. Leone evm
ee. Aurora ERJ III, YLA 3
VH-12-012-0040
KWPN, 163 cm, rn, US
eei. Oberon CLR
eee. Time for All

Jälkeläiset

Syntynyt Varsan nimi Emän nimi Omistaja
02.07.2014 Za'Niyah Venice Zinaida de Joya VRL-11720 Piste
15.12.2014 le Rêve Kingsley Warrior le Rêve Lucinda VRL-13369 Naomi
05.03.2015 le Rêve Gulliver le Rêve Lucinda VRL-11720 Piste

Päiväkirjamerkinnät ja valmennukset

15.02.2014. Estevalmennus // Valmentaja: Christina
Maneesin pariovi liukui auki, ja sisään asteli Piste, joka talutti vierellään ruunikkoa hollanninpuoliveristä. Moikkasin naista, ja hän ponnisti ratsunsa selkään. Alkuverryttelyksi käskin ratsukon mennä laukkaa ja treenata laukanvaihtoja, sitten harjoitusravia pääty-ympyröillä. Kun lämmittelyt oli hoidettu, kertasimme esteelle lähestymistä, jonka Gus sekä oriin ratsastaja näyttivät hallitsevan hyvin. Esittelin Pisteelle pienen radan, jonka olin koonnut maneesin toiselle puolelle. Ratsukko mittaili rataa hieman, ja kehotin Pistettä ratsastamaan ensimmäisenä olevan pystyesteen, sitten ristikon. Ratsukko suoritti esteet moitteettomasti, ja Piste sai sovitettua Gus'n askeleet nippa nappa sopiviksi. Korjasin hieman naisen istuntaa, ja käskin hänen kiertää rata ympäri laukassa. Kun ratsukko palasi, selitin hieman olennaisia asioita ja kehotin Pistettä ratsastamaan radan läpi. Esteet olivat 150 senttimetrin korkuisia. Ratsukko lähti matkaan, ja tarkkailin heidän menoaan keskittyneenä. Piste ratsasti radan hyvin, mitä nyt vesiesteellä ponnistus lähti hieman liian kaukaa, mutta Gus pystyi venyttämään itseään tarpeeksi. Ratsukko meni radan vielä pari kertaa läpi, ja loppuverkaksi komensin taivutuksia, peruutuksia sekä pohkeenväistöjä. Hyvästelin Pisteen jääden odottamaan seuraavaa valmennustamme.

29.12.2013. Estevalmennus // Valmentaja: Carolyn
Toinen valmennus Pisteelle, tällä kertaa hevosena mukaan tulisi Gus. Piste oli ilmoittanut, että Herra on todella symppis, mutta esteillä hankala. Päätin siis, että tekisimme jumppasarjaa. Tarkemmin sanottuna vasemmalla pitkällä sivulla olisi ensiksi ristikko, sitten pysty, ristikko ja toinen pysty. Sieltä jatkettaisiin suoraan ja sitten lyhyen sivun keskeltä käännös kahdelle kavaletille, jotka olivat vähän vinottain. Esteiden korkeus oli 130cm. Piste sai aloittaa ottamalla jalustimet pois ja mennä kevennettyä ravia kahdeksikossa. Sen aikana itse kokosin radan ja annoin Pisteen ottaa myös vähän laukkaa, jalustimilla tai ilman. Aloitimme tulemalla kavaletit ravissa, koska hevosesta huomasi sen innon. Piste ohjasi hevosen todella hyvin ja osasi hillitä sitä sopivin ajoin. Tämän jälkeen pyysin Pistettä ottamaan kaksi kierrosta laukkaa, hillittyä laukkaa, eikä hyppyjä. Gus yritti ensin valita itse vauhdin ja suunnan, mutta Piste oli tarkkana. Sitten aloimme tulla jumppasarjaa. Kehotin ensiksi yrittämään ottamaan ristikot ravissa ja pystyt laukassa. Se onnistui yllättävän hyvin. Sen jälkeen annoin Pisteen tulla siinä esteet laukalla. Parin kerran jälkeen vaihdoimme harjoituksen toiseen suuntaan ja otimme mukaan myös kavaletit. Tehtävä meni todella hyvin. Loppuverryttelyksi ilman jalustimia vähän pidemmin ohjin kavaletit ympyrällä. Olin tyytyväinen valmennukseen ja valmennettaviin.

01.12.2013. Hieronta // Hieroja: Jassu VRL-12970
Hevonen käyttäytyi oikein mallikelpoisesti hieronnassa, ja tuntui oikein nauttivan. Muutamassa paikassa oli oikein jäykät kohdat mutta nekin saatiin avattua. Hieronnan jälkeen kävelytin vähän oria.

27.11.2013. Estevalmennus // Valmentaja: Salla VRL-13039
Gus saapui maneesiin Piste selässään uljain liikkein. Piste tervehti minua selästä päin hymyillen ja minä vastasin tervehdykseen iloisesti hymyillen. Piste sai tehdä aluksi itsenäiset alkuverryttelyt, samalla kun minä kokosin maneesiin radan esteistä. Taso esteillä olisi tänään maksimissaan se n.150cm, joka olisi aivan sopiva kotitreenaukseen tällaiselle hyppymestarille. Lihaksikas ori ravasi pääty-ympyröillä tarmokkaasti ja Piste sai todella hienosti kontaktin tähän herraan. Jäin aina välillä esteitä pystyttäessä ihailemaan tuota menoa, jolloin Piste alkoi katsella minua siihen malliin, että olisi valmis ottamaan ohjeistuksia vastaan. Kohta kuitenkin rata saatiin valmiiksi ja Piste sai pian ohjata orin ensimmäiselle lämmittelyesteelle. Lämmittelyesteenä oli simppeli pystyeste, korkeudeltaan noin vähän päälle metrin. Gus lähestyi varmoin liikkein estettä ja hyppäsi sen kuin vettä vain. Ratsukko sai toteuttaa esteen vielä toisen kerran, ennen kuin pääsivät menemään sen toisesta suunnasta myös toistamiseen. Gus omasi todella tarmokkaan hyppytyylin ja energiaakin oli, mutta Piste piti orin hienosti hallinnassa. Tässä orissa oli sitä jotain, mikä vakuutti minut. Pian hyppäsimme myös okseria ja trippeliä, ne onnistuivat kanssa mukavasti, joten ajattelin hieman korottaa esteitä. Tämä ei tuottanut vieläkään Gusille mitään ongelmia, jonka vuoksi olimme jo pian melkein 150cm korkeudella esteillä. Pian ratsukko sai mennä esteet ratana. Lähestymiset sujuivat todella hyvin, mutta kolmoissarjalla Piste joutui pidentämään askelta, koska muuten Gus olisi hypännyt aivan liian myöhään, minkä seurauksena olisi voinut myös jäädä koko hyppy suorittamatta ja ainoana ylittäjänä olisi ollut varmaankin Piste. Piste kuitenkin ennakoi hienosti ja este saatiin suoritettua erinomaisesti. Muuri onnistui komeasti, ja voin kyllä sanoa, että orin hyppytyyli on hyvä. Piste ratsasti hevostaan sopivalla tempolla koko valmennuksen ajan, ja myötäsi hyppyihin hyvin.

16.11.2013. Estevalmennus // Valmentaja: Draco
Taas kerran olin valmentamassa itsevarmaa Pistettä. Maneesin ovi aukesi äänekkäästi ja Piste asteli ison hevosen kanssa maneesiin. "Noniin, hyppääpä selkään niin voidaan aloittaa.. Aloitetaan esteet 130 cm:ssä, onko ok?" kysyin. Piste nyökkäili positiivisesti. Aloitimme laukka- ja ravityöskentelyllä ympyröillä ja kolmikaarisilla, että saataisiin vähän tuntumaa Gus:siin. Pian ravi- ja laukkaverkat olivat ohi ja oli verkkaesteiden vuoro. Taas yhtä itsevarmana kuin ennenkin Piste laukkasi kohti melkein minun pituista estettä. Gus hyppäsi sen vähän epäröiden, mikä oli aika huono merkki. "Nyt tyttö laita se kuriin, äläkä varasta hyppyä!!" kiljuin pää punaisena. Piste katsoi minua vihaisesti, tytön katse kertoi enemmän kuin tuhat sanaa. Näytti siltä kuin tyttö olisi mielessään sanonut "Pidä ämmä se suusi kiinni, kyllä minä osaan ratsastaa -.-". Tämä oli vain mieli johteeni, ei Piste sellaista ajattelisi. Seuraavalla verkkaesteellä Piste oli kuin saanutkin Gus:sin kuriin. "Hyvä tyttö" hymähdin. Nostin verkkojen jälkeen esteet 140 cm:iin. Opetin Pisteelle radan niin hyvin kuin osasin, sen jälkeen olisi ollut noloa unohtaa rata. Piste kaarsi ensimmäiselle kapealle esteelle. Gus näytti epävarmalta, mutta hyppäsi esteen virheettömästi. Seuraava este oli okseri, jossa oli vähän havaittavissa epäröintiä. Pisteen korjaus näkyi selvästi kolmosesteellä. Nelos-, vitos-, kutos- ja seiskaeste olivat tavallisia pystyjä ja ristikoita, eikä hypyissä ollut moitittavaa. Viimeisellä kolmen sarjalla Gus vähän varasti joka sai Pisteen tasapainon vähän horjumaan. "Hyvä Piste, hyvin ratsastettu.. Tässä tämä valmennus, voit mennä kaartoon" sanoin hänelle.

14.11.2013. Estevalmennus // Valmentaja: Paulina B. VRL-13317
Koska Pisteen taidot olivat kunnossa, jatkoimme seuraavan valmennuksen korkeammilla, 120 senttisillä pystyillä, oksereilla ja trippeleillä. Tarkoitus oli siis pituus. Piste oli jo verrytellyt Gusin valmiiksi, joten pääsimme heti aloittamaan treenit. Aloitimme hyppimällä muutaman kerran pystyn ja tekemällä siitä tiukkoja kurveja. Tällä kertaa olin vähän tiukempi, koska minähän olin jo nähnyt, miten Piste ratsastaa. Käytiin läpi muutamia istuntaan liittyviä seikkoja ja katselin muutaman kerran kun Piste hyppää. Gus oli jokseenkin laiskahko, joten ojensin Pisteelle yleisraipan. Saatiin vähän lisää pökkyä pesään ja jatkoimme. Kiinnitin huomiota erityisesti Pisteen jalkaan, joka siirtyi liika taakse. Pyysin Pisteen siihen keskelle odottamaan, ja hain autostani kaksi paalinarua. Tätä kikkaa sisaresi käytti minulla esteillä! Piste hyppäsi sen verran alas, että saatiin jalustimet kiinni satulavyöhön. Sitten jatkoimme. Nyt istunta näytti huomattavasti paremmalta! Seuraavaksi keskitykkiin vain Gusiin. Ori on sen verran nuori vielä, että sen hyppy oli välillä aika hauskankin näköistä. Gus alkoi tässä vaiheessa jo hiukan lämmitä ja kuumua, joten sillä oli kiire. Se laukkasi aivan liian lähelle estettä, joten esteestä putosi kolme puomia kamalalla ryminällä, joka Gus säikähti. Orii veti muutaman säikähtäneen äkkipukin ja sinkosi eteenpäin. Piste ei ollut ollenkaan varautunut moiseen, joten jalustimet irtosivat ja Piste horjahti aika paljon. Hän sai kuitenkin orin takaisin kiinni ja itsensä suoraan, ja jatkoimme. Gus kiihdytti estettä kohti ja laukkasi reippaasti. Esteen eteen ori veti liinat kiinni ja PIste sinkosi ruunikon kaulan yli maistamaan maneesin hiekkaa. Otin Gusin kiinni ennen kuin se lähtisi minnekään, ja Piste kapusi takaisin kyytiin. Muutaman onnistuneen hypyn jälkeen vaihdoimme pystyltä okserille, joka sujuikin oikein elegantilla tyylillä molempiin suuntiin. Otimme vielä Trippelin käsittelyyn. Muutamia kertoja Gus kolautti takasillaan ylimmän puomin alas ja säpsähti ääntä, muttei enää ryöstänyt tai pukittanut. Onnistuneiden hyppyjen ja käännöksien jälkeen lopetimme ja Pisteen ravaillessa vielä vähän korjailin esteitä pois. Lähdin kiittäen Pistettä onnistuneesta tunnista ja taputin Gusia kehuen sitä hienoksi.

02.11.2013. Estevalmennus // Valmentaja: Jassu VRL-12970
Kun tulin Rêveen kentällä lämmitteli jo tummanrautias hevonen, Gus. Gus näytti hyvin vertyneeltä, joten Piste oli varmaan lämmitellyt sitä jonkin aikaa. Valmennuksen aiheena tänään oli 140cm esterata, ja lämmittelyksi otettiin ristikoita. Alkuhyppelyjen aikana tuli ilmi että Gus on todellakin hyvä hyppääjä. Sillä välin kun Piste ja Gus ravailivat, rakensin 140cm radan jossa oli viisi estettä. Rataan kuului portti, okseri, pysty, sianselkä ja toinen pysty. Ensimmäisellä kerralla rata sujui jo mainiosti, mutta takakaviot kolahtivat yhteen puomiin sianselällä. Toisella, kuten kolmannellakin kerralla rata sujui jo aivan puhtaaksi. Gusilla oli todella tyylikäs ja lennokas hyppytyyli, mikä miellytti omia silmiäni. Loppuverkkoihin sisältyi puolenmetrin pikkupystyjä ja loppuravit. Gus oli selvästi ensimmäisellä hyppykerralla vähän epäröinyt sianselkää ja siksi puomi tipahti. Muuten ratsukko suoriutui mahtavasti valmennuksesta.

31.10.2013. Estevalmennus // Valmentaja: Emma
Kello alkoi olla jo paljon kun viimeinen valmennettava tältä päivältä saapui maneesiin. Ori kulki nätisti Pisteen ratsastaessa sitä talliin, kunnes huomasi esteet jolloin kohotti päänsä ja lähti kulkemaan reippaasti uralla. Se meni todella nopeaan tahtiin ja verryttelykin sujui sukkelaan. Annoin tällekin parivaljakolle hieman erilaisia verryttelytehtäviä kun laskin kaksi estettä 90cm tasolle verryttelyesteiksi. Gus oli hieman liian keskittynyt kaikkeen muuhun kun Piste koetti saada sen kulkemaan hyvin ja sen kanssa tyttö joutuikin hieman tappelemaan. Kuitenkin pian kun Gus pääsi hommasta kiinni ja nuori oripoika saatiin koottua, alkoi meno sujua ja verryttelytehtävät tehtyä. Kun alettiin hypätä verryttelyesteitä, vauhti vain lisääntyi. Pisteellä oli todellakin pidättelemistä Gusissa, mutta ohjastin antamaan enemmän puolipidätteitä ja pitämään ohjat tasaisella pituudella, jolloin orilla ei ole mahdollisuutta alkaakaan päästelemään menemään.
Esteet ori ylitti taidokkaasti ja jättikin ilmavaraa itsensä ja esteen väliin. Kuitenkin vauhti oli todella vauhdikasta ja olin hieman epäilevä uskallanko laittaa sitä menemään edes ratana, kuitenkin luotin Pisteeseen, joka sanoi että mennään vaan. Kun verryttelyesteet oli menty, kokosin 4 esteen radan, joka koostui 120-140cm tasoisista pystyesteistä ja okserista. Käskin parivaljakon ravaamaan kerran maneesin ympäri ja sen jälkeen menemään radan, ja niin he tekivät. Päästessään nokka kohti estettä, Gusin korvat nousivat hörölle nopeasti. Piste nosti laukan ja Gus alkoi kiihdyttää sen todella matkaa tavoittavaksi. Katsoin vierestä vauhdikasta lähestymistä ja käskin Pistettä pidättämään ennen estettä, vaikka niinhän hän pidättikin. Ennen estettä hän löysäsi hieman estettä ja Gus hidasti jonka jälkeen ylitti hienosti esteen. Seuraavalle esteelle mentiin yhtä vauhdikkaasti, mutta niin senkin ratsukko ylitti ongelmitta. Rata meni erinomaisesti, lukuun ottamatta vauhtia. Kuitenkin Piste ja Gus menivät sen läpi useampaan otteeseen. Lopetin valmennuksen onnistumiseen, jonka jälkeen annoin ratsukon mennä loppulämmittelyt ja käynnit, sillä aikaa kun korjasin esteet.

28.10.2013. Estevalmennus // Valmentaja: Juki VRL- 10967
Piste saapui maneesiin taluttaen ruunikkoa oria perässään pysäyttäen sen kentän laidalle selkään nousua varten. Olin pystyttänyt kentän vasemmalle seinustalle 80cm pystyesteen ja oikealle seinustalle kaksi peräkkäistä 80cm pystyä. Gus nosti heti päätään kiinnostuneena huomatessaan esteet. Huomasin lihasten värähtelevän jännityksestä ihon alla, mutta ori pysytteli silti kuuliaisesti paikallaan Pisteen kiivetessä selkään. Pyysin ratsukkoa ratsastamaan lämmittelyksi kaksi kertaa kentän ympäri jättäen vielä esteet rauhaan - ensin käynnissä ja sen jälkeen ravissa. Lämmittelyn jälkeen Piste ratsasti Gusin yksittäiselle pystyesteelle. Ori tuli esteelle hienosti ja ratsukko suoritti hyvin myös toisen esteen. Tämän jälkeen siirryimme 90cm ja 100cm pystyesteisiin. 90cm pysty sujui hienosti moitteetta ja yhteistyö ratsastajan ja ratsun välillä näytti täydelliseltä. 100cm pystyllä Gus tuli esteelle hiukan liian hätäisesti, ilmeisesti suuremmasta esteestä innostuneena. Toisella yrittämällä Piste sai kuitenkin orin hienosti hallintaansa ja se hyppäsi keskittyneen hallitusti. Lopulta siirryimme 120cm ja 140cm pystyihin. Ensimmäinen este sujui kuin vettä valaen ja selvästi sekä ratsu että ratsastaja keskittyivät suoritukseensa. 140cm pystyllä Gus tuli esteelle hieman vinossa laukassa ja pudotti ylimmäisen puomin. Korjasin esteen ja uusinta sujui hienosti orin tullessa esteelle hallitusti ja keskittyneesti. Lopuksi otimme vielä 120cm okserin, joka meni ilman ongelmia hienosti valmennuksen viimeisenä esteenä.

17.10.2013. Estevalmennus // Valmentaja: Elina VRL-12644
Alkuverkoissa Gus meni kauniisti peräänannossa eikä näyttänyt kiirehtivän turhia. Piste kokosi oria mainiosti. Aloitimme kavaleteilla ravissa ympyrällä.  Aika pian kuitenkin otimme muutaman 80, 100 ja 130cm verkkahypyt ja aloimme tositoimiin. Menimme nelikaarista kiemurauraa 130cm pystyillä, muutamalle esteelle lähestyminen tuli vinoon ja laukka vaihtui vasta esteen jälkeen. Muutaman kerran jälkeen Piste sai autettua Gusia pääsemään tiukat kaarteet ja suorat, pitkät linjat. Menimme muutamat innarit vielä ennen rataa. Menimme 7 esteen perusradan ja sen jälkeen 4 esteen uusintaradan. Korkeutena oli 130-150cm ja rata meni muuten lähes virheettömästi yhtä tiputusta lukuun ottamatta.  Gus tuli liian lähelle estettä eikä saanut ponnattua itseään 150cm korkeuteen niin läheltä. toisella kerralla askeleet sattui hyvin. Huomasin ajan menneen jo vähän yli tunniksi, mutta Pisteen mielestä voisimme jatkaa vielä hetken. Niinpä näin loppuun laitoin 160cm pikkuradan, jonka onnistuttua lopetamme. Ensimmäinen este meni hyvin, toisella esteellä Piste syöksähti hieman hyppyyn, sillä odotti Gusin hyppäävän, vaan ei ori pompannutkaan vaan kielsi. Piste kiepsahti orin kaulalta maistelemaan maneesin hiekkaa ja ratsu kaahasi vähän aikaa maneesissa ohjat jaloissa pyörien kunnes rauhoittui ja sain sen kiinni. Piste oli kunnossa ja he suorittivat radan hienosti loppuun asti kömmähdyksestä huolimatta. Loppuverkoissa pari hyppäsi vielä muutaman 70cm pystyn.

13.09.2013 Eläinlääkärikäynti // Lääkäri: Jazzumi, Juniper
Kävin tekemässä terveys-, hammas ja jalkojen täystarkastuksen, täyskengityksen, annoin madotuksen, influenssa-, pääntauti-, jäykkäkouristus- ja herpesrokotteen hevoselle. Täysin terve hevonen ja hyväkuntoinen, silmät ovat kirkkaat ja sierainvuotoa ei ole. Sydän- ja hengitysäänet ovat normaalit eikä jaloissa ole vikaa. Myös hampaat ovat täysin kunnossa eikä raspauksia tarvita vielä.

Kilpailukalenteri

Sijoituksia yhteensä: 110 - Ykkössijoja: 25

Näyttelyt/mätsärit

Päivämäärä Järjestäjä (kutsu) Jaos Luokka Sijoitus
15.02.14 Devilsfair Villit Puoliveriorit LKV1/12
28.02.14 Marabu MSY Hevosoriit SIN1/12
31.03.2014 Adina MSY Muut hevosorit PUN1/10 BIS 2

ERJ

Päivämäärä Järjestäjä (kutsu) Jaos Luokka Sijoitus
06.11.13 West Coast Warmbloods ERJ 160cm 03/30
22.11.13 Cirion Stud ERJ 160cm 03/40
08.12.13 Jadessa Warmbloods ERJ 160cm 03/50
17.12.13 Holsteininhevosyhdistys ERJ 160cm 03/30
02.01.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 01/50
02.01.14 Kilpailukeskus Ginger ERJ 160cm 02/70
04.01.14 Kilpailukeskus Ginger ERJ 160cm 01/70
04.01.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 03/50
05.01.14 Kilpailukeskus Ginger ERJ 160cm 01/70
06.01.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 03/50
07.01.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 03/50
09.01.14 Kilpailukeskus Ginger ERJ 160cm 04/70
09.01.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 01/50
09.01.14 Dreamor ERJ 160cm 02/30
22.01.14 Navelina ERJ 160cm 02/30
25.01.14 Diethelm Stables ERJ 160cm 06/60
27.01.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 03/30
28.01.14 Navelina ERJ 160cm 03/30
29.01.14 Jadessa Warmbloods ERJ 160cm 06/40
29.01.14 Navelina ERJ 160cm 04/30
30.01.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 03/30
30.01.14 Navelina ERJ 160cm 01/30
05.02.14 Graft Stallions ERJ 160cm 02/30
06.02.14 Carbon Sporthorses ERJ 160cm 02/40
11.02.14 Kilpailukeskus Ginger ERJ 160cm 06/80
13.02.14 Kilpailukeskus Ginger ERJ 160cm 05/80
14.02.14 Carbon Sporthorses ERJ 160cm 04/40
18.02.14 Silverlode ERJ 160cm 02/30
21.02.14 Silverlode ERJ 160cm 01/30
28.02.14 Silverlode ERJ 160cm 03/30
01.03.14 Silverlode ERJ 160cm 03/30
02.03.14 Jadessa Warmbloods ERJ 160cm 03/50
02.03.14 Navelina ERJ 160cm 05/30
04.03.14 Jadessa Warmbloods ERJ 160cm 05/50
05.03.14 Takkura ERJ 160cm 01/30
06.03.14 Navelina ERJ 160cm 02/30
07.03.14 Takkura ERJ 160cm 02/30
07.03.14 Navelina ERJ 160cm 01/30
08.03.14 Navelina ERJ 160cm 03/30
09.03.14 Navelina ERJ 160cm 04/30
09.03.14 Takkura ERJ 160cm 03/30
10.03.14 Navelina ERJ 160cm 02/30
11.03.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 03/30
15.03.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 02/30
19.03.14 Jadessa Warmbloods ERJ 160cm 02/30
20.03.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 05/30
21.03.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 04/30
24.03.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 04/30
25.03.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 01/30
07.04.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 01/30
09.04.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 04/30
10.04.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 01/30
11.04.14 Cheval Delamer ERJ 160cm 01/50
12.04.14 Cremlin ERJ 160cm 01/50
16.04.14 Marabu ERJ 160cm 05/50
17.04.14 Cheval Delamer ERJ 160cm 03/50
30.04.14 Solo ERJ-CUP 160cm 23/315
01.05.14 Whispering Heaven ERJ 160cm 02/30
02.05.14 Whispering Heaven ERJ 160cm 02/30
04.05.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 05/40
06.05.14 Valiant Warmbloods ERJ 160cm 06/60
06.05.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 02/40
07.05.14 Valiant Warmbloods ERJ 160cm 07/60
11.05.14 Nonshein ERJ 160cm 01/40
12.05.14 West Coast Warmbloods ERJ 160cm 04/30
13.05.14 Nonshein ERJ 160cm 06/40
14.05.14 Diethelm Stables ERJ 160cm 01/50
15.05.14 Kadotetut suomenhevoset ERJ 160cm 01/30
16.05.14 Navelina ERJ 160cm 04/30
17.05.14 Diethelm Stables ERJ 160cm 04/50
17.05.14 Kadotetut suomenhevoset ERJ 160cm 03/30
17.05.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 04/30
18.05.14 West Coast Warmbloods ERJ 160cm 02/30
18.05.14 Diethelm Stables ERJ 160cm 04/50
20.05.14 Navelina ERJ 160cm 04/30
20.05.14 Odelie's Loves ERJ 160cm 04/40
21.05.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 04/30
21.05.14 Petäjävaara ERJ 160cm 05/30
22.05.14 Nonshein ERJ 160cm 02/40
22.05.14 Navelina ERJ 160cm 01/30
23.05.14 Navelina ERJ 160cm 05/30
24.05.14 KESKENERÄINEN ERJ 160cm 05/30
25.05.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 03/30
25.05.14 Navelina ERJ 160cm 02/30
25.05.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 04/30
26.05.14 Whispering Heaven ERJ 160cm 05/30
26.05.14 Virtuaalitalli Vaapukka ERJ 160cm 03/30
27.05.14 Nonshein ERJ 160cm 06/40
28.05.14 Virginia Ness ERJ 160cm 02/40
29.05.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 06/40
30.05.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 02/30
30.05.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 05/40
31.05.14 Rumour Ponies ERJ-CUP 160cm 04/213
03.06.14 Silverlode ERJ 160cm 01/30
04.06.14 Valiant Warmbloods ERJ 160cm 09/100
06.06.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 06/40
06.06.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 02/30
07.06.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 05/30
07.06.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 03/40
09.06.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 03/30
09.06.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 02/30
10.06.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 05/30
10.06.14 Dark Side Trakehners ERJ 160cm 03/30
10.06.14 Rêve de Haussea ERJ 160cm 01/40
15.06.14 Hysteria ERJ 160cm 05/50
26.06.14 Solo ERJ 160cm 01/30
12.07.14 The Y Team ERJ 160cm 03/30
13.07.14 The Y Team ERJ 160cm 01/30
13.07.14 Solo ERJ 160cm 01/30

Copyrights

Koodaus © VRL-11720 Piste
Tämä on virtuaalihevonen | This is sim game horse

©2019 ~ Muistoissamme - suntuubi.com