Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

le Reve Edelweiss

KWPN I
(5 + 4 + 40 + 10 + 15 + 15 = 89)
ERJ-I
(6 + 40 + 25 + 20 + 15 = 106 p.)
YLA2
(29 (17+12) - 31 (19+12) - 17 - 9 - 5 = 91p)
Virallinen nimi le Rêve Edelweiss Kasvattaja VRL-11720 Piste
Kutsumanimi Wiola Omistaja VRL-11720 Piste
Rekisterinumero VH13-012-0214 Painotus Esteratsastus
Syntynyt-kuollut 07.12.2013 http://reve.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/Maiden%20liput/us.gif - 01.04.2015 http://reve.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/Maiden%20liput/nl.gif Koulutustaso ko. heA, re.150cm, me.100cm
Rotu Hollanninpuoliverinen Säkäkorkeus 170cm
Sukupuoli Tamma Väri Ruunikko

Sukutaulu

i. Kick Off ERJ-II, YLA2
VH-13-012-0120
KWPN, 168 cm, rn, US
ii. King Rocky evm
KWPN, 168cm, rn
iii. Kryptonite
iie. Ice Drop
ie. All Natural evm
KWPN, 167cm, rn
iei. Xtreme
iee. Angelfire
e. Chanterelle ERJ-II, YLA2
VH-12-012-0013
KWPN, 170 cm, rn, FR
ei. Smokin Satin Bars evm
rn.170cm, KWPN
eii. Any Victory Will Do
eie. Sundance
ee. Flaming Heart evm
rn.168cm, KWPN
eei. Promised Day
eee. Simply Sensational

ii. King Rocky oli äärettömän komea ja kokenut esteratsu. Ennen siitosuraansa ori kilpaili 160cm luokissa ja jo nuorella ikää saavutti yli 20 ykkössijaa 100:sta sijoituksestaan. Vaikka ori oli todella tulinen ja hankala käsiteltävänä, ratsastaessa se kuunteli todella hyvin ja tuli toimeen jos jonkinlaisten ratsastajien kanssa. Vaati ehkä hieman osaavaa käsittelijää, mutta kuitenkin sopi hienosti kasvattajalleen. King Rocky kierteli paljon maailmaa ja siitosurallaankin kävi jos jossain. Kotoisin ori on Yhdysvalloista ja koko elämänsä täällä asunutkin, vaikka tosiaan kilpa-urallaan kiersi maailmaa. Siitoskäyttöön pääsi kovin nuorena hankittuaan niin paljon nimeä itselleen. Sai yhteensä noin 15 varsaa.
iii. Kryptonite oli Iso-Brittanniasta kotoisin oleva säikky oripoika, jolta jälkeläisensä King Rocky tulisuuden perikin. Alunperi ori oltaisiin painoitettu kouluratsastukseen vanhempiensa tavoin, mutta koska Kryptonitessa havaittiin enemmän potentiaalia esteille, tuli sille yhtäkkiä lajin muutos. Omistajaa ori vaihtoi useasti, varsinkin nuoruudessaan, mutta toimi kuitenkin hyvin kisaratsuna ja oli monen ihmisen mieleen. Syynä myynteihin tuntui olevan sen säikkyys kaikkea kohtaan ja varsinkaan rauhallisista maastoista ei tämän herran kanssa tullut yhtään mitään. Säkäkorkeutta orilla oli 170cm ja väriltään se oli kauniin ruunikko, ilman mitään merkkejä. Päästyään siitosuralle 15-vuoden iässä, ori astutti 4 tammaa ja sai 3 varsaa, jonka jälkeen kuitenkin ori menehtyi hevosinfluenssaan äkisti.
iie. Ice Drop on kauniin kimo neitokainen, joka asustaa Yhdysvalloissa. Se on syntynyt myös siellä ja koko elämänsä tämä 163cm korkea tamma sai olla yhden omistajan hevonen eikä muuttoja elämän aikana tullut juurikaan. Todella hyväluontoinen ja sopi lajiin kuin lajiin. Painotettiin hieman enemmän esteisiin omistajan toiveiden mukaan ja Ice Drop suorittikin hienosti ratoja toisensa jälkeen. Ei kuitenkaan hankkinut juurikaan nimeä itselleen ja pysyi aikalailla harrastushevosena. Nykyään tamma on eläkkeellä, yhä samassa kodissa ja saa laiduntaa kaikessa rauhassa laajoilla laitumilla toisten farmin eläinten kanssa. Sai elämänsä aikana 2 varsaa, joista toinen oli King Rocky.

ie. All Natural oli kaunis puhdasrotuinen KWPN. Väriltään se oli ruunikko vanhempiensa tavoin ja säkäkorkeutta löytyi 167cm. Tamma kilpaili menestyksekkäästi 150cm radoilla 8-vuotta, jonka jälkeen pääsi vuoden päästä siitostammaksi. Siitostammana olo ei mennyt alusta asti hyvin, sillä ensimmäinen varsa kuoli jo ennen syntymäänsä. Tamma sai sen seurauksena vain levätä ja olla pitkän aikaa, kunnes kasvattaja viimein uskaltautui astuttaa sen toisen kerran. Iloisena yllätyksenä varsa syntyi terveenä ja pirteänä eikä ollut mitään syytä huoleen sen kanssa. All Natural oli todella mahtava emä ja kasvatti hienosti tammavarsansa. Myös toinen varsa syntyi All Naturalille ja se saikin nimekseen Kick Off. Kick Off oli jo varsana todella temperamenttinen tapaus, mutta pysyi hienosti emänsä hallinnassa.
iei. Xtreme oli 168cm korkea herrasmies, joka syntyi samalle kasvattajalle All Naturalin kanssa. Ori oli todella hyväkäytöksinen ja kasvattajan saatua sen kilpailu-uran esteratsastuksessa käyntiin, ori laitettiin sijoitukseen. Sijoituksessa ollessaan orilla kilpailtiin todella tiheään tahtiin, mikä tosin ei haitannut lainkaan tätä lahjakasta herraa. Se meni hyvin 150-160cm tasoisia luokkia ja maailmaakin ori sai nähdä uransa aikana. Kouluratsastuksessakin kilpailtiin hieman. Xtremen ollessaan noin 16-vuotias, se palasi kasvattajalleen ja pääsi siitoskäyttöön. Pian kasvattaja löysi todella hienon tamman Angelfiren toiselta kasvattajalta, joten tämä pyysi tamman liisaukseen sopivasta hinnasta.
iee. Angelfire on Ruotsalaissyntyinen tamma, joka väriltään oli todella tummanruunikko ettei kukaan edes tahtonut uskoa sitä tamman väriksi. Kaunis kuitenkin tamma oli ja saikin paljon kehuja ulkonäöstään niin näyttelyissä kuin laatuarvosteluissakin. Kilpaili hyvin esteratsastuksessa, vaikka luokkien korkeudet heittelivätkin puolin jos toisin 100-160cm tasoilla. Kisaura oli todella pitkä, mutta sopeutuvainen neitokainen pärjäsi hyvin stressaavimmissakin tilanteissa. Yhdysvaltoihin tamma myytiin siitosuran ollessa alkuvaiheilla, joten yksi varsa tammalta jäi Ruotsiin, kun taas 4 varsaa tamma synnytti yhteensä Yhdysvaltoihin loppuelämänsä aikoina. Näihin neljään varsaan kuului myös All Natural.

ei. Smokin Satin Bars oli hyvin kunnianhimoinen ori kunnianhimoisen omistajan kanssa. Kotitallilla tutummin tunnettu Stan, komea ruunikko, oli todella orimainen ja piti muita oreja tiukasti hierarkiassa alapuolellaan. Se kilpaili keveästi 160cm luokissa esteratsastuksessa hyvän omistajansa kanssa, ja haali ison määrän sijoituksia ennen siitosuraansa. Kilpailukauteen nähtynä orilla oli todella pitkä siitosura, jonka ohella Stania käytettiin näyttelyissä, saavuttaen loppupelissä kauan haluttu muotovalion arvonimi. Omistajan pelkojen vuoksi ori vietiin vasta viime hetkillä laatuarvosteluihin, ja sai esteratsujen laatuarvostelusta hienosti 2.tittelin.
eii. Any Victory Will Do eli Will, kasvoi ratsastuskoulussa, mutta 8-vuotiaana muutti uuteen kotiin, jossa alkoi kilpailemaan 140cm tasolla. Will toimi uudessa kodissaan opettajana nuorelle tytölle, joka omisti jo ennestään toisen esteratsun. Todella hyvin seurakisoissa aloitellut Will, eteni ratsastajansa kanssa suurempii kisoihin, mutta mitään suuria haaveita ei koskaan tytöllä Willin varaan ollut. Will sai elää hetkessä ratsastajansa kanssa. Elämänsä aikana orilla astuttiin kaksi tammaa.
eie. Sundance oli ihana kimo neitokainen, jolla oli todella hektinen elämä sen kierrellessä ympäri Eurooppaa kisamatkoillaan. Tammalla oli huomattu jo nuorena potentiaali esteratsastuksessa ja se oli todellakin Sundancen juttu. Tamma kilpaili parhaimmillaan 160cm tasolla, mutta suurimmaksi osaksi 150cm tasolla. Kouluratsastuksessa kävi vain joissain kotitallin läheisissä pikkukisoissa vaihtelun vuoksi, mutta pääasiassa kannustettiin esteille. Näyttelyissä näytettiin pariin otteeseen, mutta koska niistä ei ihan parhaimpia mahdollisia tuloksia tullut, pitäydyttiin tamman kanssa esteillä. Toimi saman omistajan hevosena koko elämänsä, kunnes todettiin syöpä 17-vuotiaana ja jouduttiin pian sen jälkeen lopettamaan kärsimyksistään.

ee. Flaming Heart oli hyvä luontoinen tamma, joka päasiassa jalostettiin siitostammaksi. Kisaura tammalla kuitenkin oli siitä huolimatta hyvä ja tuloksia tulikin haalittua tämän tamman todella hurjan määrän, siihen nähden mitä odotettiin. Nuorena tällä neitokaisella oli todella paljon vikoja jaloissaan ja sai jo tuomion eläinlääkäriltä ettei siitä hyppääjäksi olisi.  Useiden leikkausten ja kuntoutusten jälkeen kuitenkin tamman kunto alkoi nousta kohisten, jolloin myös eläinlääkärinlausunnot muuttuivat ja 3-vuoden jalkojen hoitamisen jälkeen tamma soveltui taas hyppäämiseen. Ura meni hyvin, jonka jälkeen astutettiin ja tamma sai ensimmäisen varsansa Chanterellen.
eei. Promised Day tämä tummanruunikko ori oli erittäin temperamenttinen ja orimainen, eikä todellakaan soveltunut ihan jokaiselle. Saattoi olla joskus jopa hieman vaarallinen, jos esim laitumella meni sen ja toisen hevosen väliin näiden selvittäessä välejää. Moni ei tätä oria halunnut käsitelläkkään. Varsana ori oli kyllä  aivan ihana ja utelias luonteinen, mutta siihen tuli muutos orimaisuuden alkaen näkyä ja jostain syystä sitä ei saatu enään kuriin. Kisatessa kuitenkin aivan unelma ja mahtava käsiteltävä kun siihen vain tottua. Saattoi kyllä testailla ja olla hankala, mikä ei kuitenkaan haitannut enään konkareita, jotka saivat sen alusta asti kuulemaan. Tästä huolimatta selkään nouseminen oli hankalaa eikä saanut turhia hidastelemaan nousemisessa. Varsoja orilla teetettiin ainoastaan yksi.
eee. Simply Sensational kilpaili koko pitkän ikänsä. Erittäin neitimäinen, joka ei voinut edes heiniään syödä jolleivat ne olleet jossain telineessä. Saattoi näykkiä joidenkin mielestä paljon, mutta kun oppi ennakoimaan, sai tammaa helposti pidettyä silmällä niin ettei tullut puretuksi. Esteradoilla tamma meni todella hallitusti ja omasi erinomaisen hyppytyylin, jonka periyttikin monille jälkeläisilleen. Saattoi joidenkin mielestä olla turhan herkkä suustaan, mutta siihenkin tottui ja kunhan ratsastaja vain osasi käyttää paljon myös pohje- ja painoapuja, yhteistyö sujui paljon paremmin.

Jälkeläiset

Syntynyt Varsan nimi Isän nimi Omistaja
15.06.2014 le Rêve Endwildness RW The Last Flash Shadow VRL-09651 Sally
04.07.2014 le Rêve Montego Maraschino Venice VRL-01123 Chiara
27.05.2014 le Rêve Black 'n White Rainbow Alegre's Musical VRL-13645 Vera
23.08.2014 le Rêve Each And Every Emil BH VRL-11720 Piste
31.12.2014 le Rêve Brutal Brother EV-I, ERJ-I, YLA2 le Rêve Latest Version VRL-11720 Piste
08.02.2015 le Rêve Extreme le Rêve Born to be Bad VRL-11911 Sonja

Kilpailukalenteri

Sijoituksia yhteensä: 98 - Ykkössijoja: 23

Näyttelyt/mätsärit

Päivämäärä Järjestäjä (kutsu) Jaos Luokka Sijoitus
11.05.14 Adinan ponitila MSY Rakennekuvattomat PUN 2/20

ERJ

Päivämäärä Järjestäjä (kutsu) Jaos Luokka Sijoitus
03.01.14 Kilpailukeskus Ginger ERJ 150cm 02/70
10.01.14 Revenance Stud ERJ 150cm 02/65
22.01.14 Diethelm Stables ERJ 150cm 05/60
25.01.14 Navelina ERJ 150cm 01/30
26.01.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 03/30
28.01.14 Revenance Stud ERJ 150cm 03/30
29.01.14 Revenance Stud ERJ 150cm 02/30
31.01.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 04/40
31.01.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 02/40
05.02.14 Kilpailukeskus Ginger ERJ 150cm 01/80
09.02.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 02/80
11.02.14 Carbon Sporthorses ERJ 150cm 01/40
13.02.14 Silverlode ERJ 150cm 04/30
13.02.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 01/80
15.02.14 Silverlode ERJ 150cm 04/30
21.02.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 05/50
22.02.14 Silverlode ERJ 150cm 04/30
25.02.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 01/50
25.02.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 01/50
26.02.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 04/50
04.03.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 04/50
05.03.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 05/50
07.03.14 Rêve de Haussea ERJ 150cm 03/30
08.03.14 Marabu ERJ 150cm 04/28
08.03.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 02/50
09.03.14 Navelina ERJ 150cm 02/30
13.03.14 Jadessa Warmbloods ERJ 150cm 01/30
14.03.14 Rêve de Haussea ERJ 150cm 02/30
14.03.14 Carbon Sporthorses ERJ 150cm 03/40
14.03.14 Rêve de Haussea ERJ 150cm 02/30
15.03.14 Rêve de Haussea ERJ 150cm 03/30
21.03.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 02/30
22.03.14 Rêve de Haussea ERJ 150cm 04/30
25.03.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 03/30
26.03.14 Rêve de Haussea ERJ 150cm 04/30
31.03.14 Rêve de Haussea ERJ 150cm 04/30
03.04.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 01/30
04.04.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 01/30
05.04.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 05/30
08.04.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 04/30
08.04.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 05/30
09.04.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 04/30
11.04.14 Airlea Sporthorses ERJ 150cm 05/50
12.04.14 Cheval Delamer ERJ 150cm 04/50
13.04.14 Cheval Delamer ERJ 150cm 05/50
16.04.14 Marabu ERJ 150cm 05/50
16.04.14 Marabu ERJ 150cm 02/50
01.05.14 Whispering Heaven ERJ 150cm 03/30
03.05.14 Whispering Heaven ERJ 150cm 03/30
16.05.14 Diethelm Stables ERJ 150cm 07/50
17.05.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 01/30
18.05.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 03/30
18.05.14 KESKENERÄINEN ERJ 150cm 02/30
18.05.14 Kadotetut suomenhevoset ERJ 150cm 01/30
21.05.14 Diethelm Stables ERJ 150cm 07/50
22.05.14 KESKENERÄINEN ERJ 150cm 05/30
24.05.14 Petäjävaara ERJ 150cm 01/30
28.05.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 01/30
29.05.14 Virtuaalitalli Vaapukka ERJ 150cm 04/30
30.05.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 03/30
30.05.14 Virtuaalitalli Vaapukka ERJ 150cm 04/30
04.06.14 Valiant Warmbloods ERJ 150cm 02/100
05.06.14 Silverlode ERJ 150cm 05/30
07.06.14 Valiant Warmbloods ERJ 150cm 05/100
07.06.14 Shawoy ERJ 150cm 01/30
08.06.14 Silverlode ERJ 150cm 05/30
08.06.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 05/30
09.06.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 03/30
14.06.14 Hysteria ERJ 150cm 01/50
25.06.14 The Y Team ERJ 150cm 04/30
26.06.14 Solo ERJ 150cm 02/30
27.06.14 Solo ERJ 150cm 01/30
01.07.14 The Y Team ERJ 150cm 01/30
01.07.14 Lowa Sporthorse ERJ 150cm 05/30
03.07.14 The Y Team ERJ 150cm 02/30
03.07.14 Solo ERJ 150cm 01/30
04.07.14 Whispering Heaven ERJ 150cm 04/30
06.07.14 Kadotetut Suomenhevoset ERJ 150cm 04/30
06.07.14 Solo ERJ 150cm 05/30
08.07.14 Kadotetut Suomenhevoset ERJ 150cm 01/30
10.07.14 The Y Team ERJ 150cm 01/30
11.07.14 Solo ERJ 150cm 01/30
12.07.14 Solo ERJ 150cm 04/30
14.07.14 Kilpailukeskus Reiter ERJ 150cm 02/30
15.07.14 Kadotetut Suomenhevoset ERJ 150cm 04/30
16.07.14 Kadotetut Suomenhevoset ERJ 150cm 03/30
20.07.14 Kadotetut Suomenhevoset ERJ 150cm 04/30
21.07.14 Kilpailukeskus Reiter ERJ 150cm 05/30
24.07.14 Kilpailukeskus Reiter ERJ 150cm 02/30
27.07.14 Rêve de Haussea ERJ 150cm 04/40
29.07.14 Whispering Heaven ERJ 150cm 02/30
30.07.14 Whispering Heaven ERJ 150cm 01/30
31.07.14 Whispering Heaven ERJ 150cm 02/30
02.08.14 Hazard ERJ 150cm 01/30
02.08.14 Kilpailukeskus Reiter ERJ 150cm 04/30
08.08.14 Dark Side Trakehners ERJ 150cm 04/30
09.08.14 Rêve de Haussea ERJ 150cm 05/40
09.08.14 Kilpailukeskus Reiter ERJ 150cm 04/30

Copyrights

Hevosen kuvaaja © Heidi Schuyt Photography (lisenssi)
Koodaus © VRL-11720 Piste
Tämä on virtuaalihevonen | This is sim game horse

©2020 ~ Muistoissamme - suntuubi.com